Da li je “kopanje” po nečijoj prošlosti isplativo ili ipak ne? O tome svedoči i jedan muškarac koji je želeo da ostane anoniman. Kako kaže, nakon što je prevario suprugu đavo mu nije dao mira, te je počeo da istražuje njenu ljubavnu prošlost.

“Hteo sam da pronađem razlog da se osećam manje krivim, ali sada se plašim da su stvari otišle predaleko nakon što sam nazvao njenog bivšeg”, započeo je on svoju priču. Inače, razlika između njih je pet godina, a u braku su šest i imaju jedno dete od tri godine.

“Do pre nekoliko nedelja, uvek sam joj bio veran i nikada nisam mogao da zamislim aferu sa nekom drugom. Ali jedne večeri, kada sam bio u izlasku sa nekim starim prijateljima sa univerziteta, popio sam previše. Sledećeg jutra sam se probudio u krevetu druge žene”, rekao je ovaj muškarac i dodao da je biio svestan da će se njegova žena razbesneti, te je to od nje vešto krio.

“Kako su nedelje prolazile, sram je polako počeo da me izjeda. Nisam mogao da smislim ništa drugo. Znam da je sebično, ali želeo sam da nađem nešto za šta da je krivim. Ranije mi je pričala da je bila slobodnija u tinejdžerskm godinama i da je spavala sa više od 70 muškaraca”, nastavio je on, a onda se i sam zapitao da li je možda ona bila neverna s obzirom na njenu prošlost.

Đavo mu nije dao mira, te se odlučio da pretraži njen mobilni telefon u kojem je pronašao i jednog njenog bivšeg momka. Bio je odlučan da ga pozove.

“Kada sam ga pitao, potvrdio je da ga je prevarila. Sada ne znam šta da radim. Znam da ne bi trebalo da kopam po njenoj prošlosti, ali ne želim da je izgubim”, upitao se on na kraju.

Stručnjaci su mu saveotvali da bi bilo dobro da iza sebe ostavi kako svoju, tako i njenu prošlost i da se fokusira na zajedničku budućnost, jer fokusiranje na prošlost, koju niko ne može da promeni, samo šteti vezi.

IZVOR:MONDO.RS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?