Ona ima 35 godina, njen posinak Vladimir je 14 godina mlađi, a u vezi su od prošle godine. Njegov otac Aleksej Šavirin u međuvremenu se razveo od supruge (sa kojom je bio u braku 13 godina), a ona se uskoro udala za njegovog sina.

Pre nekoliko meseci svet je šokirala priča o maćehi i pastorku koji su stupili u intimnu vezu, nakon što ga je ona odgajala od kad je imao sedam godina – sada su postali roditelji!

U pitanju je ruska influenserka Marina Balmaševa (35) koja se pre 13 godina udala za svog, sada svekra, Alekseja (45) koji je već imao dete iz prethodnog braka – sedmogodišnjeg Vladimira, novopečenog tatu!

Skoro 10 godina  ga je odgajala kao sopstveno dete, a onda je stupila u intimne e odnose s njim. Marina je ostavila Alekseja zbog njegovog sina, za koga se potom udala, a sada mu je rodila i bebu.

Ono što je posebno šokiralo njene pratioce na Instagramu je činjenica da je, pokazujući jednom prilikom koliko je smršala, objavila upravo sliku na kojoj pozira pored Vladimira kada je imao 7 godina, a ona 22

Marina je na Instagramu sada objavila sliku bebe koju je dobila sa “pastorkom – mužem”, a njen bivši muž, Vladimirov otac se oglasio i rekao da im nije oprostio prevaru.

“Bili su besramni. Vodili su ljubav i kad sam ja kod kuće. Oprostio bih joj prevaru, da me nije prevarila sa mojim sinom. Trčala je u krevet mog sina dok je spavam, nakon toga bi se vratila u krevet pored mene kao da se ništa nije desilo”, rekao je.

U međuvremenu, Balmaševa je navodno tražila predbračni ugovor s Vladimirom, kog poznaje od kako je imao sedam godina. Priznala je i da je imala estetske operacije kako bi postala privlačnija za svog posinka.

“Da li se kajem zbog toga što sam uništila porodicu? I da, i ne”, rekla je ona svojim pratiocima.

IZVOR:MONDO.RS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?