LIK
Ja sam jako draga i druželjubiva djevojka. Za mene je jedna od glavnih stvari u životu samousavršavanje i razvoj, pa se trudim puno raditi i naučiti nešto novo, kako bi mi život postao bolji nego što jest. Imam mnogo dobrih osobina kao što su ljubaznost, poštenje i veselje. Ponekad znam biti sramežljiv, ali to samo potvrđuje moju skromnost.

INTERESI
Radim dovoljno kako bih sebi poboljšao život, ali još uvijek se posvećujem svojim hobijima i interesima. Jedan od najzanimljivijih mi je odlazak u teretanu. Volim raditi kardio jer mi mogu pomoći da se riješim stresa. Vikendom volim šetati psa i uživati ​​u životu.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Htjela bih na stranici pronaći čovjeka s kojim ću sigurno shvatiti da mi osim njega ne treba nitko drugi. Savršeno razumijem da ne postoje idealni ljudi, ali vjerujem da ću pronaći svoju srodnu dušu, osobu kojoj bih mogla potpuno vjerovati. S ovim čovjekom bih htjela biti ono što jesam. Tražim vjernog, iskrenog, punog ljubavi i pouzdanog muškarca.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


4 comments:

  1. Zdravko Jenjic

    24. travnja 2022. at 8:56

    Bog Rada

  2. Milika

    24. travnja 2022. at 12:55

    Cao javi se tu sam imam 38 g

  3. Pingback:SANDRA(35)”USAMLJENA SAM I ŽELIM RAZMJENU SLIKA I DOPISIVANJE MOGU I MLAĐI JAVITE MI SE NA FACEBOOK” – Ljubavni Spoj

  4. Jordan

    11. listopada 2022. at 16:28

    0643007559 Bor Srbija

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?