Moje ime je Radica. Ja sam vrlo ženstvena i nježna djevojka. Ja sam privlačna dama i također sam dobro društvo. Ja sam iskrena, romantična, ljubazna i poštena. Vjerujem da svoj život gradim i sve ovisi o meni i mojim ciljevima. Moj cilj je imati sretan brak, voljeti i biti voljen. Ništa me ne može usrećiti ako sam sam. Uvijek sam nasmijana i uživam u životu! I želim to podijeliti sa svojim muškarcem! Tražim zrelog, zanimljivog i društvenog muškarca. Trebao bi biti pouzdan, vjeran, ljubazan i pošten. Želim da bude romantičan i strastven. Bit ću sretna s muškarcem koji zna usrećiti ženu. A usrećit ću i svog čovjeka!
Ne želim previše pričati o sebi. Vjerujem da će vam naše daljnje dopisivanje bolje pokazati sliku mene i mog života. Aktivan sam, pozitivan. Volim provoditi vrijeme s prijateljima, izlaziti van grada, opuštati se i vidjeti nova mjesta. Već dugo volim plesove. Plešem dvoranski ples i isprobala sam neke druge različite stilove. Volim aktivan stil života i trudim se održati tijelo jakim i u formi. Također moj hobi je šivanje. Volim šivati ​​lijepe haljine za plesačice i drugu odjeću. Izmišljanje nove haljine čini moje vrijeme vrlo zanimljivim i daje mi puno pozitivnih emocija.
Također volim provesti mirne večeri kod kuće i skuhati nešto za svoju obitelj. Sanjam da upoznam cijeli svijet i sve njegove tajne. Sanjam da upoznam muškarca, koji će me usrećiti i kojeg ću ja usrećiti! Još nisam upoznala čovjeka koji bi mogao biti moja sudbina, ali sam uvjeren da takav čovjek postoji i nadam se da ću ga upoznati na ovoj web stranici. Lijepo se provedi! Nadam se da ću dobiti pismo od tebe jer mislim da si vrlo zanimljiv čovjek i želio bih te bolje upoznati!

Interesi
Moji hobiji su ples i šivanje. Volim šiti prekrasne haljine za plesačice. Volim provoditi slobodno vrijeme na otvorenom. Komunikacija s prirodom donosi mi zadovoljstvo i sklad, snagu, pozitivnu energiju i inspiraciju. Također volim kuhati.

Samoopis
Ja sam nježna, ljubazna i poštena dama. Imam dobar smisao za humor i vrlo sam otvorenog uma. Jedino što mi nedostaje u životu je moja srodna duša koju još nisam pronašao. Zato sam ovdje na ovoj stranici 🙂 Vrlo sam ozbiljna u svojim namjerama da pronađem muškarca za ljubav i brak. Teško mi je živjeti bez ljubavi. Svaka žena je drugačija i ima nešto jedinstveno. Nadam se da će vam se svidjeti moj unutarnji svijet.

Tražim
Želila bih pronaći poštenog čovjeka koji je ozbiljan u svojim namjerama. Želim da mi u život udahne sreću, ljubav i strast. Želim osjećati najtoplije osjećaje kada smo zajedno, da me on voli i da bude najvažniji dio njegovog života. Moramo se razumjeti i voditi računa o svom odnosu. Morate biti strpljivi i ljubazni, iskreni i strastveni. I u ovom slučaju sve će biti super!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Dragan

    27. lipnja 2022. at 14:40

    Zdravo, ja sam Dragan
    Nadam se da ćemo nastaviti sa pisanjem
    Moj broj Viber +436677737529

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?