interesi:

Moj hobi – joga. Moja strast – kazalište! Baš kao i čitanje, stvaranje kućne udobnosti (dizajn interijera). Obožavam eksperimentirati u kuhinji, volim kuhati. Volim putovati.
Mislim da sam prilično raznolika osoba! Moji hobiji su toliko različiti – od čitanja do avantura, putovanja i bavljenja sportom! Smatram da bi naši interesi trebali dodati svijetle boje u naš život, nadahnuti i pomoći nam da se poboljšamo kao pojedinci, ali, što je najvažnije – pružiti nam prekrasno raspoloženje! Također volim voziti bicikl, posjećivati ​​kina, kazališta, koncerte, izložbe itd. Imam veliki san – otići sa budućim voljenim muškarcem na krstarenje na velikoj brodici.

Self-Opis:

Mogu reći da sam društvena osoba. Znam kako biti prijatelj, komunikativan sam. Ne volim skandale, mogu naći zajednički jezik s bilo kojom osobom. Mogu ići na kompromis. Ljubazna sam, odgovorna, obiteljski orijentirana. Vesela sam.
Društven sam i ljubazan, vrlo mi je važno da budem okružen ljudima koji će podržavati i razvijati moj svjetonazor. Imam dobru samokontrolu, strpljenje i trudim se biti mirna. Ja sam ta koja mogu iskreno i istinski voljeti. Volim svaku stanicu svog tijela. Ja sam ta osoba kojoj su ljubav i briga bitni, ne mogu živjeti bez njih. Brižna sam, voljena, pažljiva, ljubazna, uvijek sam spremna ići naprijed u susret budućnosti. Nastojim iskoristiti sve mogućnosti za provođenje vremena vani. Jako volim prirodu i njena prekrasna, slikovita mjesta. Uvijek koristim priliku da putujem i naučim nešto novo. Ja sam marljiv i nisam veliki trošak. Uvijek sam spreman pomoći drugima. Dat ću svu svoju podršku, ljubav i brigu svom budućem voljenom.

Radijana traži:

Prije svega moj
čovjek – pametan je, inteligentan, inteligentan, odgovoran i velikodušan čovjek.
Vjerujem da žena postaje lijepa i cvjeta kad je voljena. Imam težnju da na ovoj stranici mogu naći čovjeka koji će me učiniti nevjerojatno lijepom! Sanjam da stvorim snažnu vezu s visokim obiteljskim vrijednostima. Bit ću sretan što sam s čovjekom koji će vjerovati u mene, koji će me podržati u svemu. Bit ću sretan što budem s namjernim, uravnoteženim, voljenim muškarcem, s kojim možemo graditi stvarni svijet ljubavi, strasti i brige jedni za druge. Važno mi je biti s čovjekom koji razumije da je njegova uloga zaštitnik obitelji. Sanjam da pronađem snažnog i ljubavnog partnera. Zaista želim da se nježnost, ljubav, briga i pažnja vrate u moj život. Tražim čovjeka koji će mi htjeti dati sve to.

Ukoliko mi se želite javiti možete mi ostaviti svoj viber broj u komentarima na ovom sajtu ili
kreirati profil na sajtu https://ljubavnispoj.com/

i javiti mi se tamo

Pogledajte i ostale ljubavne oglase na:https://vestiointernetupoznavanju.info/category/licni-kontakti/

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?