Ket Vitmajr (61) je spletom okolnosti postala lider jedne nudističke kompanije za krstarenja, iako u mladosti nikada nije pomišljala da će se time baviti. Međutim sudbina je za nju pripremila neobičan životni put. Naime, otvoreno je pričala o tome kako je raditi na brodu nudista i biti jedna od glavnih osoba na njemu.

Pokušala je da približi ljudima životni stil nudista, istčući da na kruzeru važe stroga pravila.

– Ja sam organizator krstarenja za Bare Necessities Tour and Travel, nudističku kompaniju za krstarenja. Provodim celu godinu kao deo tima koji planira naša dva krstarenja: februarsko putovanje na našem Big Nude Boat-u, velikom krstarenju sa 3.000 putnika, i manje krstarenje tokom leta, rekla je Ket.

Davne 1997. godine, prijatelj koji je bio fotograf u kompaniji Bare Necessities tražio je bračni par koji bi se pridružio njihovom sledećem krstarenju i pojavio se na nekim promotivnim fotografijama.

– Moj muž i ja smo samouvereni pred publikom. Imam iskustvo u pozorištu i vodila sam kompaniju za pevanje telegrama dok je on radio kao meteorolog. Ranije smo se kupali sa prijateljima i osećali se prijatno, a krstarenje je bilo na Tahitiju, što je zaključilo dogovor sa kompanijom, rekla je Ket i nastavila:

Išla sam na njihova krstarenja i volontirala više od decenije pre nego što sam postala stalno zaposlena.

Radili smo kao modeli na našem prvom krstarenju i odlučili da se vratimo u narednoj deceniji da radimo kao generalštab. Odgovarali bismo na pitanja i pomagali u malim stvarima, kao što je staranje da gosti drže peškir između sebe i svojih sedišta.

Kompanija je 2010. htela da zaposli prodajnog saradnika koji govori nemački — nudizam je veoma rasprostranjen u Nemačkoj. Nemački mi je dovoljno dobar, pa sam se okušala u ringu.Nalazim se u Ostinu i stalno sam zaposlena u Bare Necessities od 2010. godine.

Sada sam potpredsednica prodaje za dva nudistička krstarenja. Takođe pomažem u popunjavanju osoblja i organizaciji krstarenja dok plovimo.

Za svako krstarenje pravim rasporede tako da naši zaposleni znaju kada treba da popune informativni štand, obavljaju “dužnost na večeri” kako bi se uverili da se gosti pridržavaju kodeksa oblačenja i pridružili se plesnom klubu noću kako bi bili sigurni da stvari idu glatko.

Takođe pomažem u koordinaciji prijava za ekskurzije na obali. Obično imamo oko 10 do 15 ekskurzija koje možemo izabrati u svakoj luci. Svaki dan postoje novi izazovi na moru, uključujući suočavanje sa vremenskim prilikama i dolazak u luku u drugačije vreme od planiranog — što znači da moramo da se uverimo da su timovi koji stoje iza ekskurzija na obali u toku.

– Za nas to što smo goli nije posebno ili nešto čega bismo se stideli. Nudizam znači ostavljanje predrasuda iza sebe.

IZVOR:RBSM.RADIO

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?