LIK
Ja sam ljubazna, otvorena i simpatična žena. Jako volim komunicirati s ljudima, jer me to inspirira i daje mi puno energije. Mogu podržati bilo koju temu razgovora, jer imam mnogo hobija i interesa. Vrlo sam svrhovit, uvijek si postavljam teške zadatke i ispunjavam ih. Uvijek sam spreman pomoći svojoj obitelji i prijateljima, jer obitelj mi je najvažnija. Mogu pružiti puno ljubavi i brige voljenoj osobi ako vidim reciprocitet s njegove strane. Imam puno interesa, pa nikad ne sjedim mirno. Vrlo mi je važno voditi aktivan i zdrav način života. Pravilno se hranim i cijeli život se bavim sportom. Uvijek pazim na svoj izgled, puno vremena posvećujem sebi. Uživam putovati i istraživati ​​kulturu različitih zemalja.

INTERESI
Jako volim kuhati i stvarati udobnost doma. Želim pronaći dobrog muža kojeg ću voljeti i brinuti se o njemu. Vodim aktivan, zdrav način života. Bavim se jogom, plešem, puno hodam. Znam savršeno kuhati ukusnu i vrlo zdravu hranu. Volim i ekstremne sportove. Također često sudjelujem u profesionalnim fotografiranjima i sama volim snimati lijepa i neobična mjesta. Uvijek se brinem o sebi jer se osjećam ugodno i ženstveno. Puno radim i razvijam se. Sve svoje slobodno vrijeme posvećujem obitelji.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Vrlo mi je važno da je moja osoba vesela, ljubazna i pouzdana. Mora imati izvrstan smisao za humor i pozitivan pogled na život. On mora biti odgovoran, jer meni samo za obitelj treba ozbiljna veza. Odgajam sina, pa bi moj voljeni trebao voljeti djecu i to mu ne bi trebao biti problem. Želim pored sebe vidjeti osobu koja će dijeliti moje interese i podržavati me u svemu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  RADIJANA"Volim RAZMJENU SLIKA I RAZGOVOR NA VIBER"Javite mi SE

4 comments:

 1. pedja

  4. kolovoza 2022. at 8:56

  +38269 888 307 broj za radnilu neka mi se javi pedja posten

 2. pedja

  4. kolovoza 2022. at 9:02

  +38269 888 307 pedja pekovic posten neka se javi radmila

 3. Marko

  6. kolovoza 2022. at 3:59

  Radmila
  Komplimenti na izgledu
  Javi se
  Marko Italia

 4. Anonimno

  7. kolovoza 2022. at 7:12

  Cao

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

error: Content is protected !!