Interesi
Glazba me prati od rođenja. Moje svako jutro počinje veselom pjesmom, jer jako je važno ponijeti porciju dobrog raspoloženja kako bi dan prošao dobro. Dolazeći s posla, prvo što učinim je da uključim radio, a pjesme različitih žanrova pomažu mi da se prilagodim za obavljanje kućanskih poslova, opustim se nakon napornog radnog dana i počnem kuhati svoja omiljena jela. Za mene je kuhanje umjetnost. I, kao i svaka umjetnost, krije male tajne. Hrana se mora pripremati s ljubavlju, jer svako jelo je ukusnije ako je kuhano s ljubavlju. Volim kuhati i servirati! Posebno volim kuhati meso. Svaki put pokušavam skuhati jelo na novi način kako bih zadovoljio svoju obitelj i prijatelje s novim okusom. U slobodno vrijeme volim šetati parkom ili ići u kino s najboljom prijateljicom.

Licni Opis
Svoj boravak ovdje vidim kao veliki korak u svom životu. Kada me upoznate u stvarnom životu, vidjet ćete da sam vedra osoba, uvijek se smiješim i imam svjetlucave oči. Društvena sam osoba i sigurno ćemo naći zajedničke teme za razgovor. Mogu reći da mi moje životno iskustvo pomaže u svakoj situaciji. Ja sam ljubazna, otvorena i svrhovita osoba koja na svijet gleda s optimističnog stajališta, jer mi to pomaže da se osjećam bolje iznutra i da budem samopouzdana žena.

Tražim
Moje srce je potpuno ispunjeno ljubavlju i nježnošću, zato sam ovdje i tražim čovjeka kojem ću dati svoje srce! Tražim muškarca koji će me usrećiti i koji se neće bojati poteškoća sa mnom. Samo se želim osjećati sigurno, sretno i voljeno, a ostalo će doći. Tko je muškarac mojih snova? Oh, ovo je najsretniji čovjek na svijetu, jer ja sam njegova žena. 🙂 S mojim muškarcem nikad neće biti dosadno ni tužno, jer on ima dobar smisao za humor. Ovo je ljubazna i snažna osoba koja će me podržati u svemu, a ja ću biti pod njegovom zaštitom.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?