Interesi
U slobodno vrijeme plešem, slušam glazbu i pjevam. Volim orijentalne plesove i ples na šipci. Pjevanje je moj način da izbacim negativnu energiju iz duše. Također, volim posjećivati ​​teretanu, idem na bazen i plivam s velikim zadovoljstvom, uvijek meditiram ujutro. A postoji još jedan hobi od djetinjstva – ribolov. Postoji još jedan moj hobi i strast – mogućnost putovanja i opuštanja u mnogim zemljama. Putovanje mi daje nova iskustva i znanja. Sada sanjam da vidim cijeli svijet, sanjam da se ostvarim kao osoba, sanjam da mi život bude pun ugodnih i svijetlih događaja.

Licni Opis
Definitivno sam romantična i vrlo ljubazna, au isto vrijeme gorljiva, vruća i strastvena žena. Karizmatična sam, otvorena i energična. Poštena sam i stvarna, vodi me samo optimizam i nikad ne odustajem! Ne zadovoljavam se malim stvarima, postavim cilj i ostvarim ga – jer uvijek težim najboljem!

Tražim
Želim upoznati muškarca koji će postati poseban za mene i postati moja druga polovica! Siguran sam da mi je sudbina naklonjena i da će se moj susret s voljenim muškarcem sigurno održati. Ako ste ozbiljni, ljubazni, brižni i spremni na ljubav, pišite mi uskoro! Ako ste spremni za promjene u svom životu i upravo sada tražite svoju ljubav – pogledajte me – možda sam to ja, možda sam ja ljubav vašeg života?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?