Interesi:
Volim jogu, crtanje, pjevanje, glazbu, fitness, plivanje, violinu, gitaru, pletenje, šminkanje, pletenje pletenica, pravljenje raznih frizura, a također volim i putovanja.

Samoopis:
Ja sam kreativna žena i imam isti kreativan pogled na život. Standardno razmišljanje nije za mene i uvijek slijedim svoje preferencije. Teško mi je izgraditi idealnu vezu, jer nisam savršena i nikad ne težim idealima, a znam da ni moj partner ne može biti savršen. Stoga si dopuštam biti ono što stvarno jesam i ne pokušavam stvoriti dojam šarmantnih stereotipa. Pokušavam ići kroz život s glazbom u srcu i duši. a ti

Radmila traži:
Za mene je idealan muškarac onaj koji će biti jednak u energiji i inteligenciji, ciljevima i vrijednostima u životu, visok, snažan, miran i pun ljubavi, brižan, sposoban zaraditi i uzdržavati obitelj, velikodušan i vjeran, pun razumijevanja i vrlo mudar . Ljudi kažu da su veze teške, ali ja mislim da samo trebamo znati čuti jedno drugo. Ja sam tu da pronađem čovjeka za sve – želim da mi on postane prijatelj, kojem mogu vjerovati i s njim razgovarati o svemu. Moja će ljubav otkriti svu ljepotu intimnosti i strasti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD;

PROFIL

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?