LIK
Volim iskrenost i volim prave muškarce. Ne, ne one ljepotice – “macho” do sjaja čiste. Trebam muškarca za kojeg pojam “Žena” znači puno, a možda i glavna stvar u životu. Ako govorimo o meni, onda sam ja vesela i zaljubljiva, aktivna i riskantna žena. Vjerujem i vjerujem ljudima. Odanost mom čovjeku, za mene najvažnija stvar u životu. Uostalom, zajednički stvoreni snovi ostvaruju se duplo brže. Želim da grijemo jedno drugo toplinom naše ljubavi. Ovo je moj san..

INTERESI
Sigurna sam da želiš znati više o meni. Živim u sadašnjosti. Volim živjeti bez razmišljanja i bez osvrtanja. Otvorena sam, iskrena, lako uspostavljam kontakt s drugima i osvajam. Ja sam beskrajno draga, prokleto privlačna, božanstveno lijepa. Divim se muškim djelima i sposobnosti da vole svoju ženu. Nisam savršena – nema savršenih ljudi, ali tome težim. Unatoč tome što sam jakog duha, jako mi je teško biti sam na ovom svijetu. Ponekad shvatim da sam stvarno slab. slaba sam bez tebe..

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim pogledati u tvoje oči i tamo vidjeti ljubav, tako nježnu i nesebičnu. Želim muškarca koji će uvijek imati vremena za mene i nas. Ali mogu voljeti samo nekoga tko me prihvaća u potpunosti… takvu kakva jesam. Voljeti i biti voljen. Vjerojatno ću biti najsretnija žena na svijetu ako shvatim da me stvarno voliš. I učinit ću sve da zadržimo našu ljubav. Naš svemir. Znam da mogu poštovati čovjeka ako znam da može preuzeti odgovornost za našu obitelj. Samo moraš biti moj čovjek. Odnosi su kao poluproizvodi, krajnji rezultat “ukusnog” ovisi o sposobnosti “kuhanja” sve ne bi trebalo biti dosadno i sivo, ali po predlošku, negdje treba moći dodati umak, a negdje eksperimentirati ! Samo mi reci “Volim te dušo” i ja ću učiniti ostalo!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


2 comments:

 1. Jordan

  11. listopada 2022. at 16:32

  +381643007559

 2. Dr Branko KIRIC

  2. svibnja 2023. at 14:42

  Dr Branko KIRIC
  29. travnja 2023. at 18:00

  Pozdrav od Dr.Branka Kirica iz Novog Sada, 064 9929018, [email protected]

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?