Cijeli svoj zivot živim i radim na selu i nista mi nije teško.
Oboje, ti i ja, imamo svoje snove, motoe i ciljeve u životu. Dakle, siguran sam da svaka osoba želi imati nekoga tko će ih podijeliti, a još više…naći nekoga, tko slijedi gotovo iste želje u životu kao i on ili ona. To je vrlo težak zadatak i oboje to znamo – zato se oboje pridružujemo ovoj web stranici i zato vam pišem. Već imamo nešto zajedničko ako pročitate ovo pismo. Sada ću vam dati neke podatke o sebi, samo malo. Kad sam u društvu potpunih stranaca, sramežljiva sam i plaha. Ali kad sam u društvu prijatelja, otvorena sam srca, pouzdana i radosna. Moji prijatelji mi uvijek govore da sam žena od povjerenja, koja ima nevjerojatno lijep unutarnji svijet. Moram reći da sam obiteljski orijentirana osoba, koja je u stanju stvoriti toplu i iskrenu atmosferu u svom okruženju,
Znam što znači imati i izgubiti obitelj. Ne želim ponavljati iste greške u budućnosti.
Nisam li previše dosadan? )). Znaš da volim romantiku. I složit ćete se da ženi to nije čudno. Međutim, za mene je to nešto drugačije. Volim romantiku zbog njene sposobnosti da stvori neku vrstu bajke u našem životu. Za mene je to neka vrsta opuštanja. Ne mislite li da je potrebno za privremeni užurbani život, da biste se mogli OPUSTITI?
Dakle, kao i svaka osoba, nisam jednostavn.a Kao i svaka osoba imam sovju individualnost i prije svega OSOBNOST. I volim davati i primati. Ove dvije riječi su osnova našeg života. Ali ne žele svi prepoznati ovu činjenicu. Kakvo je tvoje mišljenje, STRANCE? Želim da više ne budeš stranac :)Razmisli o ovome.
PS Ako su moje riječi nekome izmamile osmijeh na lice, vrijedilo je potrošiti vrijeme na ovo pismo.
Ugodan dan,

Interesi
Cijeli život živim i radim an selu i navikla sam na rad
Volim uživati ​​u svom životu! obožavam kuhati. Obično kuham za dijete i majku. Imam sina. On je šarmantan i drag dječak! Ja sam majka i super je. Volim životinje. Kućni ljubimci su najodaniji prijatelji!

Samoopis
Želim pronaći pouzdanog pravog muškarca! Ja sam prava žena! Ponosna sam na ovo!! Nevjerojatno sam nježna i privlačna! Ja sam pametna i mudra žena. Imam životno iskustvo. Ja sam visok i vitak. Imam sive oči! Umoran sam bez ljubavi. Daj mi svoju ljubav!

Tražim
Trebam čovjeka toplog srca i čiste duše. Želim ljubav koja proždire, ljubav za cijeli život! Želim biti sretnica; Želim biti pošten! Želim udoban dom sa svojim budućim mužem i djecom.

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?