RADOJKA(38)”ŽELIM UPOZNAVANJE I DRUŽENJE JAVITE MI SE” – Ljubavni Spoj

interesi:
Bavim se fitnesom i jogom. Osjećam svoje tijelo. Ponekad navečer meditiram uz opuštajuću i smirenu glazbu. Na taj način oslobađam od stresa i umora te se punim nevjerojatnom energijom za nekoliko dana unaprijed. Također, moja strast je biciklizam! Želiš li sa mnom dogovoriti natjecanje u vožnji biciklom? :)) Ima još jedan moj hobi! Volim numerologiju. Ne bojiš li se da ću izračunati sve tvoje tajne? :)) Putovanja su moja strast, a obilazak svijeta moj životni cilj.

Samoopis:
Ja sam miroljubiva osoba. Probudivši se ujutro, moje tijelo juri ispuniti mnoge nezaboravne misije jer je svaki dan jedinstven. Ne volim ostati kod kuće, a svoje vrijeme koristim produktivno. Volim bot aktivni odmor i ležerne šetnje po parkovima uz šalicu kave. Moje duhovno tijelo voli uzimati i biti inspirirano umjetnošću galerije. A zapravo, ima toliko lijepih stvari u životu koje bih volio podijeliti s osobom koju volim.

Radojka traži:
Moj muškarac je ambiciozan i samouvjeren. On postiže ciljeve. I uvijek ga podržavam! Obitelj bi mu trebala biti na prvom mjestu jer nam je to najvažnije u životu.

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  Moj BRAK je u raspadu TRAŽIM pravog muškarca da me utješi:Vera trazi sagovornika

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up