Interesi
Imam mnogo hobija.Fotografija, umjetnost, šminka, moda, shopping, volim provoditi vrijeme sa svojom kćeri. Volim ples i sport. Najviše od svega uživam u stvaranju udobnosti u svojoj kući.ja sam lijepa žena. Želim biti voljena i zaštićena.
Ljubazna sam, iskrena, pozitivna, nježna, privržena, volim životinje. Radim kao liječnica i jako volim svoju profesiju.

Samoopis
Ja sam draga žena koja pokušava pronaći muškarca koji će cijeniti moju unutarnju ljepotu. Ja sam vjeran i pouzdan!!! Aktivna sam, energična i optimistična.Moj hobi je sport, fotografija. Volim i čitati knjige i ukusno kuhati. Želite li probati moja ukusna originalna jela? Volim prirodu i putovanja, mogu uživati ​​u životu. Jesi li spreman pasti u moje slatko zarobljeništvo? Ako ste spremni slušati kako pjevam pod tušem, a ne bojite se mnogo poljubaca i zagrljaja – pišite mi bez greške. Često se opuštam u prirodi, čitam knjige, putujem u potrazi za novim emocijama i znanjem, bio sam u inozemstvu i svaki put sam otkrio nešto lijepo za sebe. Voliš li putovati? Volim ezoteriku, psihologiju, nedavno sam počela plesati. Vrlo je zanimljivo. Ja sam također bio
nt naučiti igrati tenis i probati golf. Želiš li se pokušati igrati sa mnom?

Tražim
Želim pronaći muškarca koji će učiniti da se osjećam potpuno i koji će donijeti puno sreće i ljubavi u moj život. Spremna sam tretirati svog muškarca na najbolji način. Želim dati svoju ljubav i biti voljen!Nemojmo gubiti vrijeme! Ovdje sam da pronađem svog muškarca. Ne vjerujem u prinčeve i jednoroge. Samo želim pronaći snažnog muškarca koji će me podržati u mojim nastojanjima, biti ljubazan i pošten.
Najzad cijenim nečiji izgled. Idealni muškarci, nemojte mi pisati – bit će mi dosadno s vama. Idealni ljudi ne postoje!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Anonimno

    28. travnja 2022. at 12:28

    Kako da stupimo u kontakt

  2. Darko

    14. rujna 2022. at 4:41

    Zdravo hoćeš da se upoznamo

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?