interesi:
Jednako se dobro osjećam na društvenim događajima i/ili na pješačenju u šumi u društvu dobrih prijatelja. Želim naučiti pucati i skakati s padobranom. Moji hobiji su manje ekstremni 🙂 Volim pjevati u karaokama. Znam kuhati, volim čitati i ići u kazalište. Volim posjećivati ​​umjetničke izložbe, modernu umjetnost ili arhitekturu i dizajn. Dvaput tjedno idem u teretanu i održavam svoje tijelo u dobroj formi. Volim putovati, san mi je vidjeti ocean.

Samoopis:
Ja sam senzualna i zgodna dama! Moje glavne crte osobnosti su nježnost, ženstvenost, ljubaznost, odanost. Jako sam ljubazan i veseo. Umjereno sam znatiželjan. Nisam feministkinja, pa volim jake muškarce! Sviđa mi se što sam žena! I imam puno toga što mogu podijeliti sa svojim muškarcem! Za mene je važno da me moj muškarac osvojio, osvojio! Volim udobnost i čistoću u kući. Ja sam dobra domaćica.

Radosava traži:
Što se mene tiče, čarobna ljubav je kada se volimo cijelu noć i ujutro ne nestanem 🙂 Tražim zgodnog, atletskog, pametnog, šarmantnog, veselog, hrabrog, samodovoljnog, velikodušnog, odanog čovjek bez loših navika. Jednostavno ne volim muškarce u ružičastim košuljama – ovo je hir, ali mislim da prosječan muškarac neće nositi ružičastu košulju.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
facebook

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?