Interesi:
Volim voziti u noćnom gradu, šetati i voziti bicikl. Aktivna sam žena koja uživa u sportu i streljaštvu, što je zapravo dio moje profesije – policajka sam. Istodobno, uzbuđuje me i “tihi lov” – branje gljiva. Balansiranje između adrenalina i tišine nešto je u čemu sam dobar!

Samoopis:
Pošteno raspoložen i osjetljiv, ponekad nabrijan i pomalo lud – ovo sam ja! Ja sam žena, prava žena, moj svijet je raznolik i šaren poput duge! Mogu biti drugačiji, divlji, ali istodobno miran, zabavan i otvoren, ali u isto vrijeme i domaćinski.

Radoslava traži:
Bila bih sretna da upoznam muškarca koji će me voljeti, cijeniti i prihvatiti takvog kakav jesam. Želim upoznati nekoga tko će mi biti najveća ljubav, strast, moje snažno rame i moja čvrsta ruka u bilo kojoj situaciji. Svog muškarca doživljavam kao pametnog, osjetljivog muškarca koji me može slušati … Bit će prava sreća upoznati nekoga tko je spreman gledati u istom smjeru kao i ja, tko će me htjeti držati za ruku i nikada to ne dopustiti ići. Nadam se da ću biti s nekim tko će me razumjeti bez ikakvih izgovorenih riječi.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Vili

    23. studenoga 2021. at 12:56

    Javi se na WhatsApp i viber +491728861798 ako želiš

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?