Interesi
Imam veliki broj interesa koji mi donose veliko zadovoljstvo. Volim se baviti sportom i gledati sportske plesove. Uvijek pokušavam održati svoje tijelo u dobroj formi. Obožavam prirodu i plaže. Ljeti tamo volim provoditi slobodno vrijeme. Jako volim plivati ​​i sunčati se. Ja sam dobra kuharica. Obožavam putovanja, uvijek su tako zanimljiva i uzbudljiva. Volim posjećivati ​​razne zemlje, kupovati suvenire. Također volim ići na bazen, to pomaže u očuvanju zdravlja.

Licni Opis
Ja sam vrlo emotivna dama, uvijek sam iskrena i pokazujem ono što stvarno osjećam. Neki ljudi se uvrijede kada čuju istinu, ali ja mislim da ne treba lagati jedni druge.Moja intuicija je poseban dar da vidim istinu. Zbog toga rijetko griješim u vezi s ljudima. Volim razmaziti svoju rodbinu. Često kuham ukusna jela i pozivam prijatelje u posjet. Imam zdrav razum i akutnu potrebu za harmonijom u svijetu oko sebe.

Tražim
Ne znam kako pravilno nazvati ovu kvalitetu, ali za mene je glavna stvar kod muškarca njegovo samopouzdanje. Ako muškarac u svim situacijama zna što hoće – to me privlači. Žene se ponekad vole osjećati slabo, a ja volim muškarce koji mogu donositi odluke za sebe i za druge. Ova osobina u kombinaciji s velikodušnošću je pravi magnet za mene.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


One comment:

  1. Mladen

    8. listopada 2023. at 7:13

    Slatka si…Svidja mi se kako razmisljas….

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?