Interesi
Volim sport, vozim bicikl, kuham i vezem.Volim putovati i voditi aktivan način života. Kao što rekoh, nikad ne sjedim mirno. Volim provoditi vrijeme u prirodi. To može biti piknik s prijateljima ili vožnja biciklom vani. Mogu kuhati. Dobra sam u kuhanju od kad sam bila tinejdžerica. Moja me baka naučila kuhati jela s ljubavlju! Volim kuhati za nekoga, iznenaditi svojim jelima, nadam se da ću uskoro kuhati za svog dragog muškarca.

Licni Opis
Ja sam zrela i pozitivna žena koja želi biti sretna. Mislim da u svojim godinama još mogu biti sretan. Ja sam obična žena slomljenog srca – ali sada se nadam da ću pronaći pravog čovjeka koji će mi pomoći da to popravim. Uvijek pokušavam ostati pozitivan i u ljudima vidim samo dobre stvari. Volim sport i kuhanje. Sada mi je san stvoriti obitelj i pronaći oca za svoju kćer.

Tražim
Želim ovdje pronaći poštenog čovjeka koji je ljubazan i želi isto što i ja – stvoriti obitelj. Želim otvorenog muškarca, bez tajni, koji će mi reći sve svoje želje. U idealnim vezama muškarac i žena trebali bi biti potpuno iskreni jedno prema drugom. Također bih voljela pronaći muškarca kojem ne smeta što imam kćer.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?