Interesi
Moj najveći hobi je živjeti sretan život koji iskreno želim podijeliti s posebnim muškarcem. Imam aktivan stil života: volim ići u kazališta, kina, muzeje. Putovanja su još jedna moja velika strast – posjetio sam razne zemlje i naučio puno o kineskoj kulturi, koja je ogromna platforma mudrosti i posebnog stava prema životu. Bavim se sportom, puno hodam, idem u saunu i učim plesati trbušni ples. Sama učim engleski, upoznajem prijatelje i pokušavam uživati ​​u svakom trenutku ovog života.Volim biti vani. Nikad mi nije dosadno jer sam uvijek aktivna dama. Volim sport i ples. Volim se samo opustiti i uživati ​​u svom životu.

Licni Opis
Ja sam žena strasti, moj element je vatra i to me savršeno opisuje. U isto vrijeme obožavam more jer me uravnotežuje i smiruje. Strastvena sam, dobro obrazovana, brižna, pažljiva i duhovita. Imam pozitivan stav prema životu, na sve gledam optimistično i sve neuspjehe smatram samo lekcijama koje nam život daje.Ja sam karizmatična, inteligentna i pouzdana žena. Zrela sam i mogu prebroditi sve moguće poteškoće u životu. Spreman sam prevladati udaljenost samo da bih bio u tvom zagrljaju! Romantična sam i slatka poput bombona. Kad me poljubiš, osjetit ćeš to!

Tražim
Ovdje sam da nađem pristojnog muškarca, kojem neće trebati nikakve promjene sa ženske strane. Cijenim takve karakterne osobine kao što su aktivnost i odgovornost, dobar smisao za humor i brižnost. Želim biti s nekim tko voli i vatru strasti i smirenost šetnji “ruka u ruci”. Rado ću svaki dan svog budućeg dragog učiniti posebnim i nezaboravnim.Tražim pravu ljubav, životnog partnera, pouzdanog prijatelja i privrženog ljubavnika. Tražim muža koji nikad ne bi prevario. Možete biti bilo koje dobi, samo mi pokažite svoju ljubav, učinite da osjetim vašu želju i pružit ću vam nezaboravne trenutke i emocije. Ja nisam kao druge dame, ja mogu voljeti!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?