LIK

Kažu: “Lako je govoriti o drugima, ali je teško opisati sebe.” Nisam ohol pa neće biti lako reći koliko sam dobar. Ali ipak hoću. Dakle, ja sam inteligentan zahvaljujući svojoj okolini i roditeljima koji su uvijek bili vrlo svjesni mog obrazovanja. Živjeli smo jako siromašno, ali roditelji su mi uvijek pokušavali pružiti sve najbolje. Ja sam optimistična djevojka i uvijek mi je osmijeh na licu i sunce u srcu. Ako tražite slatku, pozitivnu, odgojenu, slatku, strastvenu, aktivnu damu. To sam ja! To je ono što trebate i tražite. Mlada sam i zrela u svojim godinama i želim obitelj. Želim muškarca koji voli i Dat ću svu svoju ljubav i svoje duboke i jasne osjećaje. Vrlo sam prijateljski raspoložen i dobar s djecom. Volim životinje.

INTERESI

Imam zajedničke interese, ništa neobično. Mnoge stvari me raduju i donose užitak. Susret s prijateljima, šetnja parkovima, večera, odlazak u kazalište ili kino, posjet muzeju, čitanje. Sve su to stvari koje volim. Volim različite vrste glazbe i različite vrste hrane. Kao što sam već rekla, optimistična sam djevojka, pa uživam u svakom danu života.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Svi ljudi trebaju srodnu dušu, partnera. Svaka žena treba muškarca da bude uz nju. I ja. Ne mogu reći ništa o čovjeku kojeg tražim. Želim se osjećati ugodno s njim, želim se osjećati sigurno s njim. Hm mislim da je moj budući muškarac i ljubav on moje snažno rame,moj oslonac i moj partner u zločinu.Mi smo najbolji prijatelji i ljubavnici.Nikad ne krijemo nešto jedno od drugog,poštivamo i dajemo ljubav jedno drugome,to je ono što ja trebaš! Znam da si ovdje. Javi mi uskoro!

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Pingback:TEA(27)”MUŽ ME PREVARIO I RAZVODIM SE ŽELIM UPOZNATI STARIJEG MUŠKARCA ZA DRUŽENJE” – Ljubavni Spoj

  2. Nino Nix

    8. svibnja 2022. at 6:32

    Nino

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?