Interesi
Vodim aktivan stil života i volim sport. Volim praviti iznenađenja i razmaziti svoje bliske ljude i obitelj. Uvijek sam puna svježih ideja i spremna pomoći u svakom trenutku.Ja sam obična djevojka. Za mene je u vezi najvažnija odanost, iskrenost i međusobno poštovanje.
Siguran sam da je susret s mojom srećom tek pred nama.
Uvijek nastojim paziti na svoje tijelo pa redovito idem u teretanu.
Volim zabavna društva, rekreaciju na otvorenom uz rijeku ili u šumi. Pozovi me sada na internet upoznavanje.

Samoopis
Ne skrivam svoje emocije, pa bez srama mogu plakati ili se smijati, zarazivši svojom radošću sve oko sebe. Ne poznajem umor i ne poznajem riječ “lijenost”. Mogu raditi sedam stvari u isto vrijeme i biti na tri mjesta odjednom. Ja sam radoholičarka i ne volim gubiti vrijeme.

Tražim
Za mene nije najvažniji čovjekov izgled nego njegov mozak i sposobnost da zaradi novac i da ga umije na odgovarajući način iskoristiti. Tko može zaštititi mene i moje dijete i brinuti se za nas.Želite li pored sebe vidjeti odanu djeovjku? Tražim razumnu, pouzdanu i obrazovanu osobu. Bilo bi iznenađujuće znati da je hrabar, samouvjeren i brižan. Sanjam da sam sretna s muškarcem, pa bi bilo lijepo da poštuje odanost i vjernost u vezi. Razumijevanje je također važno za par. Kad bismo moj muškarac i ja mogli dijeliti svoje misli jedno s drugim i kad bismo imali zajedničke snove, bili bismo sretni zajedno zauvijek!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Goran

    10. travnja 2022. at 12:10

    Javi se, može da se sredi nešto ??

  2. Mehki

    13. travnja 2022. at 10:11

    Duso

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?