LIK

Ponekad sam nagla, ali to je više plus nego minus. Vođen SEO-om, mrzim laži i izdaju. Nježno izglađujem kutove i sukobe s voljenom osobom. Otvorena i energična, pronalazim sve više horizonta za sebe i svoj razvoj. Lako postižem ciljeve i ne volim manipulatore.

INTERESI

Volim sport, razvijam ne samo tijelo nego i dušu. Puno čitam i provodim vrijeme u meditaciji. San mi je steći visoko obrazovanje iz psihologije. Volim primjedbu i sve njegove radove. Smatram da se čovjek treba svestrano razvijati. Volim svoju profesiju i stvaram lijepa tijela za žene i muškarce. Volim konjički sport, volim konje i životinje. Volim ekstremne sportove, sanjam o skakanju sa svojim voljenim muškarcem. Često šetam prirodom i divim se zalascima sunca, skupljam ih.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Moj idealan tip muškarca je brutalan, snažan, stariji od mene. S kim će biti toplo i ugodno, zajedno ćemo pronaći nove hobije i interese. Tražim muškarca koji je miran, strastven i vrlo temperamentan, sa smislom za humor i aktivnim stilom života. Ako bude imao djecu, rado ću ih prihvatiti i voljeti. Moj muškarac mora voljeti životinje i poštovati moje interese. Želim ti dati toplinu i brigu, hoćeš li prihvatiti?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?