Australijska intimna s kolumnistkinja Nađa Bokodi privlači ogromnu pažnju svojim tekstovima, a poslednji je oduševio mnoge i postao pravi hit na Internetu.

Ona je objasnila kako se nakon sedan godina braka razvela, a zatim je “sobodu” proslavila mini intimni  maratonom! Sedam avatura za jednu noć u jednoj nedelji.

Prvi je bio Rajan, koji joj je brzo odgovorio na poruku i intimni odnos je dogovoren. Nađa kaže da se posle toga isplakala, jer je tada shvatila da se konačno oslobodila.

Sledeće noći je u noćnom klubu upoznala Teda, i po njenim rečima, on joj je pruštio najbrži uzitak u životu. Treći je bio Met kojeg je upoznala preko Facebook-a, a četvrtog dana je odlučila i da proba isti pol, te je imala intimni odnos sa izvesnom Lizom.

Broj pet je Čarli, s kojim je Nađa i ranije izašla nekoliko puta, i ona ga opisuje kao njenu intimno

srodnu dušu. Šesti je bio vojnik Stiv, koji ju je oborio s nogu zgodnim telom.

Iako umorna, nije htela da odustane, te je sedmi partner bio Ben.

Na kraju je dala i zaključak!

“Ovde se nije radilo o seksu. Zaboravila sam sve što znam o ljubavi, strasti i intimnom zadovoljstvu u neobičnoj sigurnosti prolaznih ljubavnika koji ništa nisu znali o meni. To mi je omogućilo da ponovo pronađem sebe, pre nego što sam postala supruga, devojka ili nečiji flert”, objasnila je Nađa.

IZVOR:MONDO.RS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?