Interesi:
Uživam u aktivnom odmoru – vozim bicikl, igram stolni tenis i badminton. Volim plivati ​​u moru, provoditi vrijeme na selu i jednostavno putovati. Volim glazbu i kazalište. S velikim zadovoljstvom kuham, a posebno mi ide pečenje. A moje najveće zadovoljstvo je naravno dragocjeno vrijeme provedeno sa svojom obitelji i nekim bliskim prijateljima.Volim putovati i već sam posjetio mnoge gradove i mjesta moje lijepe zemlje. Od djetinjstva me mama učila vezeti i sada mi je to glavni hobi i stvarno uživam u tome. Također, postajem volonter. Ovih dana to je postalo glavni dio mog života.

Samoopis:
Ja sam dobrodušna, otvorena, vrlo društvena, duhovita, pozitivna, odgovorna, aktivna, višestrana, prijateljski nastrojena, pouzdana, brižna i romantična dama. Također sam vrlo vjerna i ženstvena žena i zato je jako važno da moja veza bude vjerna i odana.Budite sigurni da nakon razgovora sa mnom i boljeg me upoznavanja nećete htjeti otići zbog nekog drugog jer nikada niste upoznali tako iskrenu i finu ženu kao što sam ja. 🙂 Vjerojatno, zvučim bahato? Ok, onda provjerimo!

Regina traži:
Za mene bi savršena veza trebala biti harmonična i temeljiti se na ljubavi, povjerenju i međusobnom poštovanju. Čeznem upoznati onoga tko traži ovu vrstu odnosa. Muškarac kojeg tražim trebao bi biti pouzdan, otvorenog srca, duhovit, nježna srca i ljubazan.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?