interesi:
Bavim se svime što mi pomaže rasti – i profesionalno i duhovno. Po meni je učenje uvijek zanimljivo, najvažnije je pronaći obrazovanje po svom ukusu! Volim saznati više o kazalištu, o sceni i povijesti ove umjetnosti. Osim toga, volim igrati na pozornici – stavljati “maske” različitih likova, živjeti te uloge i publici pružiti pravi spektar emocija! Najbolji sport mi je plivanje, tako da jutro gotovo svakog vikenda provodim na bazenu.

Samoopis:
Emotivan sam, ali u isto vrijeme uravnotežen. Volim “davati” – svoju toplinu, pažnju i udobnost. Različiti su tipovi žena – karijeristice, domaćice, strastvene lavice… Čini mi se da sam žena ljubavi, žena inspiracije. Ja sam taj s kojim će vaše večeri postati ugodne, tople i tako dugo očekivane. Ja sam taj čijih ćeš se očiju sjećati kad budeš daleko od kuće. Ja sam upravo žena koja će ti pružiti pravu ljubav – nježnu, ali u isto vrijeme strastvenu i izdržljivu.

Renata traži:
Čovjek mojih snova… Kakav je? Volio bih da on bude taj koji zna raspravljati, razgovarati i dijeliti ono što ga brine, ili, naprotiv, čini sretnim. Želim ga uzeti za ruku i osjetiti ne samo toplinu i nježnost, već i snagu – ne toliko fizičku snagu koliko snagu karaktera. Želim biti s osobom koja može postati pravi saveznik, prijatelj, ljubavnik i samo netko s kim će moje srce biti u pouzdanoj zaštiti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Anonimno

    15. veljače 2022. at 17:49

    Javise,vatsap,viber 38972306485

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?