Interesi:
Imam mnogostrane interese i pokušat ću gotovo sve. Volim putovati po svijetu, pustolovna putovanja, biljar, kuhanje i još mnogo toga. Volim se baviti tjelesnim treningom, skijati na vodi, skijati i plivati, pokušavam sve. Volim plesati . Ljeti volim aktivnosti na otvorenom. Kampiranje, ribolov, staze u prirodi i vožnja bicikla itd. Samoobrazovanje je važan put do samospoznaje, zbog čega mi je najveći hobi proces učenja. Pohađala sam tečajeve u industriji ljepote, marketingu i psihologiji. Želim još toliko naučiti! Uživam i u procesu “poliranja” svog tijela kroz sport. U slobodno vrijeme uživam u stvaranju u kuhinji i počašćivanje obitelji novim jelima.

Sam opis:
Svojom najvećom prednošću smatram ljubav prema životu. Bez obzira na nedaće koje se događaju – ja sam taj koji nikada ne gubi nadu u najbolje. Volim, odan sam, inteligentan i podržavam. Usuđujem se učiti, istraživati ​​sebe i svijet oko sebe.

Renata traži:
Sanjam da upoznam samouvjerenog, ozbiljnog i inteligentnog čovjeka – koji se ne boji voljeti, pokazati svoju strast i želju. Nadam se da ću biti s nekim tko zna cijeniti i poštivati ​​svoju ženu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
facebook

Facebook Komentari


3 comments:

  1. Ganic

    17. listopada 2021. at 11:42

    Ozbiljan muskarac srednjih godina je ovdje. Ako ste zainteresovani za kontakt javite mi.
    Komplimenti od mene!

  2. Stjepo

    20. listopada 2021. at 14:10

    Cao javi se

  3. Adi39

    23. listopada 2021. at 6:04

    Javi se..tu sam za tebe <3

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?