Interesi
Raznolikost mojih interesa odlična je baza za provođenje nevjerojatnog vremena, dobivanje vatrenih emocija i nezaboravnih dojmova sa mnom kao stručnjakom u sljedećim poljima: odmoriti se u najboljim toplicama ili prošetati najatosferičnijim parkom. Probati originalnu uličnu hranu ili jesti molekularnu kuhinju u svom gradu. Znam gdje pronaći poseban plesni studio ili organizirati aktivnosti istezanja za neobične osjećaje.

Licni Opis
Ako čitate moje interese, vidite da mogu biti toliko različita. Život shvaćam kao veliki tanjur s puno varijanti i mogućnosti, tako da ne ograničavam svoje želje da istražim ovaj ludi svijet s najboljim ljudima.Da biste shvatili kakva sam dama, reći ću vam svoja glavna životna načela. To o meni govori više od svih “slatkih i plemenitih riječi”. Nikada ne prekidam sugovornika. Ne forsiram događaje i procese, imam dovoljno strpljenja da pričekam i vidim kakav će biti rezultat. Ja sam brižna, odgovorna mama koja pomaže svom sinu da se prilagodi, stekne ekološko iskustvo umjesto da ga ograniči od svih opasnosti u životu.

Tražim
Htjela bih ići spavati u zagrljaju s muškarcem koji je realan, ali daje priliku spontanim stvarima u životu. Želim gledati oči u oči kada me muškarac sluša s pažnjom i razumijevanjem. Želim osjetiti poljubac na ramenu od muškarca kojem je stalo do onoga što ja osjećam, do zajedničke budućnosti i da nas vidi ne za 10 godina, već za 20, pa čak i 30 zajedno.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


One comment:

  1. Bojan

    6. prosinca 2023. at 17:52

    Javi se 0038765869896

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?