ružica

RUŽICA”JAVI MI SE DA POPUNIMO VRIJEME I UPOZNAMO SE”

interesi:

Volim kupovinu jer smatram da dama mora biti lijepa za svog muža. Predivna sam  i iznutra i izvana, tako da se volim razvijati.Volim plesati. Ali ne volim plesati u noćnim klubovima. Plesam kod kuće i pohađam satove plesa. Volim šivati ​​odjeću za svoje zadovoljstvo. Nisam pokušavala šivati ​​mušku odjeću, ali bit će zanimljivo.

Self-Opis:

U slobodno vrijeme volim gledati sport, ali nisam dobra ni u čemu. Koji sport volite? Možeš li me naučiti?Pogledaj me? Koga vidite? Mislim da u najljepšem dobu vidite šarmantnu ženu. I u pravu si. Previše drzak? Ja ne mislim tako. :)) Zrela sam žena i točno znam što želim u životu. Trebam pravu mušku snagu.

Ružica  traži:

Dugo se bavim jogom. Voliš li to? Ako ne, u redu je, mogu ti biti učitelj. To je savršen način za očuvanje zdravlja. I ja također jedem zdravu hranu. Želim pronaći muškarca kojeg volim i koji će me voljeti onakvu kakva jesam . Želim imati sretan i sladak život sa svojim dragim mužem.Ne volim samoću, ali važno mi je kakav će čovjek biti pored mene. Mislim da bi naš poseban odnos trebao započeti prijateljstvom. Zašto? Jer prijateljstvo ne zna brojeve (primjerice dob, visinu, težinu) i prijatelji slobodno govore. Mogu razgovarati na bilo koju temu. Mislim da je to važno za stvarne odnose. Ako se slažete i sviđa vam se, pokusamo?

Ukoliko mi se želite javiti možete mi ostaviti svoj viber broj u komentarima na ovom sajtu ili
kreirati profil na sajtu https://ljubavnispoj.com/

i javiti mi se tamo

Pogledajte i ostale ljubavne oglase na:https://vestiointernetupoznavanju.info/category/licni-kontakti/

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Mamba Sin

    4. lipnja 2020. at 22:50

    Cao ljepotice javi se

  2. Zoran

    26. veljače 2021. at 3:29

    00385981848937 za Ružicu

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?