Iako je preljubnik priznao da više voli ljubavnicu, odgovara mu što žena sve radi po kućiNa jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovest, čovek je otkrio da od samog početka vara ženu, ali sudeći po njemu, ima za to valjan razlog:

– Sa ljubavnicom sam 12 godina, a sa svojom ženom 8. Ženu baš i ne volim, nije neka lepotica, ali dobra je domaćica. Sve radi po kući, brine o deci, kuva, čisti i ja ništa ne moram, dok se ljubavnica sredi i ide svojim putem. Za ovih 12 godina mi nikada nije ni pirinač skuvala, a kamoli nešto drugo. Zato nisam nikad hteo da je ženim, a nije ni ona htela da se uda za mene, jer kaže da sa mnom sreće nema, osim u krevetu – kaže ovaj čovek i dodaje:

– Da budem iskren, ja nju volim više nego ženu, ali šta će mi takva koja kasnije ne želi biti dobra domaćica, pa da ja moram da radim po kući. Nećemo tako. Ovako je super, a i bar znam da me žena neće varati, jer ko bi je pogledao kad ima 82kg i nije neka lepotica. Da sam ljubavnicu oženio, stalno bi morao da se brinem jel me vara, jer izgleda tip top – napisao je jedan čovek, a odmah su usledili i komentari:

– Po mom mišljenju, onaj ko vara svoju ženu je pravi gad. Lepo zatraži razvod i onda budi sa kojom hoćeš. Ali ne, nije ti dosta jedna. Veruj mi, žena te vara 100 posto,a ko zna možda i ljubavnica.

– Vidite ženskog razmišljanja, svi njega osuđuju, a niko ljubavnicu, iako zna da je oženjen čovek.

– Ma ti si baš glup, nema šta. Možda tebe ta tvoja tebe vara. Tebi je ružna, ali nekom je prelepa.

– Pa da ženi pomogneš nešto i ona bi bila lepotica, kada bi imala vremena. Između ostalog, mogao si platiti ženu da ti kuva i čisti. Ne znam kako nemaš srce, da uništavaš majku svoje dece. Ako ona to sazna, neće biti ništa ni od dece, jer ćeđ je uništiti. Oslobodi je.

IZVOR:INFORMER.RS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?