LIK
Evo nekoliko činjenica o meni: – Ja sam sova)) Volim piti kavu, hodati s dekom u noćnom stanu. Ali mogu brzo i rano zaspati u nježnom zagrljaju; – Nekad davno znala sam plesti narukvice od konca i naučila svirati gitaru; – Moj omiljeni broj je 21. Ne znam zašto (imam filozofsko razmišljanje o tome); – Ne mogu zamisliti Božić bez snijega. Ali jednog bih dana želio provesti Božić uz more ili ocean; – Mogu gunđati kad sam gladna)) I da, mršava sam, ali volim jesti ukusnu hranu))); – Poštujem prirodnost; – Vjerujem u bajke)) – Divim se ljudima s apsolutnim sluhom za glazbu; – Jako volim pjevati, ali oni oko mene to ne vole… Čudno. hehe ovako nesto))

INTERESI
Volim plivati, voziti bicikl na svježem zraku, volim ukusnu kavu i ples)) Mogu čak i plesati na svom znoju uz toplu ljetnu kišu! Naravno da se volim fotografirati i ukusno jesti))

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Kao dijete maštala sam o tome da postanem sirena i željela sam da me pravi princ voli i odvede u svoj dvorac. Sada sam odrastao i razumijem da je u pravom dvorcu vlažno i hladno)) Sa svojim voljenim muškarcem bit ću toplo posvuda. Stoga je za mene glavna stvar briga i nježnost. Kava u krevetu od voljenog muškarca grije više od tisuće noći u prekrasnom dvorcu))

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?