interesi:
Sport, pjevanje, putovanja, čitanje, fitness, ples, kuhanje, fotografija, samoobrazovanje.Imam duboku dušu i trudim se zagrijati svoju obitelj i prijatelje na suncu svoje dobrote. Vodim zdrav i aktivan način života i ne mogu zamisliti svoj život sam, i zato vjerujem u Sudbinu, i da je prava ljubav Božja vještina koju ću cijeniti kao najveće blago u svom životu, jer imam romantične i nevine prirode.

Samoopis:
Mlada sam, aktivna, vesela dama, ljubaznog sam i simpatičnog karaktera, uvijek mogu pomoći u svakoj situaciji. Također želim napomenuti da imam sjajan osjećaj za svrhu i to me jako veseli. Ali u isto vrijeme sam mekana i ljubazna, a sa svojim muškarcem postajem slatka mačka. Jako volim životinje i putovanja, ali posjetila sam samo dvije zemlje i htjela bih vidjeti više svijeta. A također jako volim čitati knjige, inspiriraju me i tjeraju da se usavršavam.

Marija traži:
Voljela bih sa sobom vidjeti samouvjerenog, svrsishodnog i ljubaznog muškarca. Ja muškarci jako cijenim mudrost, sposobnost da održe riječ, kao i postavljanje ciljeva i njihovo postizanje. Smisao za humor kod muškarca mi je jako bitan, jer je uvijek lakše živjeti s osmijehom. 🙂 Želim pronaći muškarca koji voli biti sa mnom i provoditi slobodno vrijeme zajedno. Želim da uživamo u svakom zajedničkom trenutku.

Facebook Komentari


3 comments:

  1. Ressid

    13. siječnja 2022. at 14:10

    Da pokusamo +38761060990

  2. Elvedin Mustafic

    15. siječnja 2022. at 0:25

    Ja sam ozbiljan obrazovan posten iskren i usamljen zivim sam u vl kuci zaposlen sam nekonzumiram alkohol zelim osnovati porodicu

  3. Nijaz

    17. rujna 2023. at 14:27

    Ćao Samira!
    Živim u Zagrebu, a rodom sam iz Zenice. Ako želiš da se upoznamo, piši na moj e-mail.

    LP

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?