Interesi:
Volim sport, a najdraži su mi skijanje i fitnes. Volim putovati na omiljena mjesta i kuhati svoja omiljena jela. Ali najvažnije što volim je čitati. Čitam i puno učim. Također uživam gledati dobre filmove, slušati dobru glazbu, provoditi vrijeme na selu, odlaziti i igrati se. Vodim zdrav stil života i ozbiljno me zanima astrologija.

Samoopis:
Ne volim se hvaliti, ali moram vam reći nekoliko važnih riječi o sebi. Jako sam ljubazna, stvarno vesela, tako smiješna, društvena, prilično kreativna, znatiželjna i optimistična, apsolutno iskrena i uvijek šaljiva, čak i duhovita. Ne volim monotoni ritam života. Uživam upoznavati nove stvari, zanimljive ljude i nevjerojatna mjesta. I mislim da sam inteligentna, tolerantna i otvorena dama. Također sam vrlo senzualna, otvorena srca i osjećajna. Pokušavam ubiti negativne stvari u sebi i to me stvarno čini jačim.

ljubica traži:
Nadam se da ću upoznati pouzdanog, optimističnog, pametnog, šaljivog, razumijevajućeg, šarmantnog, iskrenog, srdačnog, nježnog, strastvenog za svoj život i ljubav i istinskog muškarca. Je li moguće? Vjerujem da je! Vjerujem da te te osobine čine ne samo stvarnom osobom, već i stvarnim muškarcem za mene jer sam isti (osmijeh).

UKOLIKO MI SE ZELITE JAVITI MOZETE TO UCITI NA FACEBOOK
ljubica facebook

pogledajte ostale ljubavne oglase na :
licni oglasi

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?