SAMRA(41)”TRAŽIM DOPISIVANJE I UPOZNAVANJE:DODAJTE ME NA FACEBOOK” – Ljubavni Spoj

Interesi:
Volim čitati, posebno klasičnu književnost! Volim osobni samorazvoj i rast. Zbog toga cijenim svoje vrijeme i ne želim dugo ostati ovdje! Sada mi je glavni cilj naučiti strani jezik! Vrlo sam lagodan i vrlo sam druželjubiv, zato možemo lako i brzo pronaći zajednički jezik! Biste li voljeli upoznati takvu damu poput mene? Obratite mi se putem ove web stranice za sastanke i brzo ću vam odgovoriti!

Samoopis:
Odgovorna sam, draga, pametna, ženstvena i vrlo zanimljiva dama! Također, vrlo sam sposobna osoba i uvijek se trudim naučiti nešto novo i uzbudljivo! Život u regiji Donjeck me ne sprječava i ne zaustavlja u snu … Nadam se da ću srodnu dušu pronaći u inozemstvu. Iskrena, razočarana sam u naše lokalne ljude! Pogotovo kod muškaraca iz Donjecka! Nadam se da sam dobra majka i da mi odrastanje sina oduzima gotovo svo vrijeme, ali nešto vrlo važno nedostaje! Netko vrlo važan! Draga moja!

Samra traži:
Kako sam otvorena i iskrena dama, to isto tražim i kod svog partnera. Mogao bi imati apsolutno drugačiju osobnost i interese, najvažnije mu je imati divlji pogled na ovaj život i ne biti ograničen, ni u snovima ni na umu.

UKOLIKO ZELITE MOZETE ME DODATI NA FACEBOOK PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  JANA TRAŽI NJEGA

One comment:

  1. Anonimno

    2. ožujka 2021. at 6:51

    Ako ti nesmeta sto sam malo starij javi se pacemo osvemu razgovarati?

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Concerns or questions?

See our support area where you can find questions asked by our clients and answered by the SeventhQueen team. Lorem ipsum lorem ipsum

SEE SUPPORT AREA
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up