SAMRA(41)”TRAŽIM DOPISIVANJE I UPOZNAVANJE:DODAJTE ME NA FACEBOOK” – Ljubavni Spoj

Interesi:
Volim čitati, posebno klasičnu književnost! Volim osobni samorazvoj i rast. Zbog toga cijenim svoje vrijeme i ne želim dugo ostati ovdje! Sada mi je glavni cilj naučiti strani jezik! Vrlo sam lagodan i vrlo sam druželjubiv, zato možemo lako i brzo pronaći zajednički jezik! Biste li voljeli upoznati takvu damu poput mene? Obratite mi se putem ove web stranice za sastanke i brzo ću vam odgovoriti!

Samoopis:
Odgovorna sam, draga, pametna, ženstvena i vrlo zanimljiva dama! Također, vrlo sam sposobna osoba i uvijek se trudim naučiti nešto novo i uzbudljivo! Život u regiji Donjeck me ne sprječava i ne zaustavlja u snu … Nadam se da ću srodnu dušu pronaći u inozemstvu. Iskrena, razočarana sam u naše lokalne ljude! Pogotovo kod muškaraca iz Donjecka! Nadam se da sam dobra majka i da mi odrastanje sina oduzima gotovo svo vrijeme, ali nešto vrlo važno nedostaje! Netko vrlo važan! Draga moja!

Samra traži:
Kako sam otvorena i iskrena dama, to isto tražim i kod svog partnera. Mogao bi imati apsolutno drugačiju osobnost i interese, najvažnije mu je imati divlji pogled na ovaj život i ne biti ograničen, ni u snovima ni na umu.

UKOLIKO ZELITE MOZETE ME DODATI NA FACEBOOK PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  Darija TRAŽI UPOZNAVANJE

One comment:

  1. Anonimno

    2. ožujka 2021. at 6:51

    Ako ti nesmeta sto sam malo starij javi se pacemo osvemu razgovarati?

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up