Pozdrav
Tražim zanimljivog sagovonika li zapravo sam htjela reći ono što sam dugo mislila i što mi znači moj san, jesam li tu da nađem osobu za život, životnog partnera, pa da zna voljeti, ili misliš da ljubav ne postoji?
Za muškarca sam uvijek lijepa, fina, najbolja, ali ne i žena…. nitko me ne želi voljeti zbog duše, ne zbog tijela. Mislim da ljubav zaista jest, ali samo treba naći osobu s kojom trebaš živjeti svoj život, misliš li da si spreman za takav korak?? sta ti znaci ljubav??
Želim ovdje pronaći osobu koja će biti bliža meni i mojoj duši, mislite li da je ovo stvarno?? Ja sam uspješna poslovna dama i ne trebam tvoj novac, mogu otići bilo gdje u svijetu i biti tamo sa svojom voljenom osobom, samo ga moram pronaći… možda jednostavno nema smisla biti ovdje i živjeti cijeli život sam? 🙁

Interesi
Vrlo sam svestrana osoba, moje slobodno vrijeme po mnogo čemu zauzima moj pas. Također jako volim biti model za foto sessione vlastitih proizvoda. U prošlosti sam bila profesionalna gimnastičarka, to mi je pomoglo u poslovanju. Želim da mi muškarac bude glavni hobi!

Samoopis
Vrlo sam lako razumljiva, druželjubiva i bistra, moji prijatelji tako kažu o meni. Mislim da sam malo hrabar, ali sam gotovo uvijek sladak i ne želim se svađati. Volim komunicirati, imam malo prijatelja, ali me podstiču ljudi. Volim šale i transparentnost u komunikaciji, bez laži i prijekora!

Tražim
Umorna sam od slušanja istih stvari od muškaraca, pa želim jednu – SREĆU. Moj muškarac bi me trebao voljeti zbog onoga što jesam iznutra, ne zbog mog izgleda ili savršene figure, ne zbog toga što sam samodovoljna poslovna dama. Želim da bude lak za komunikaciju, vedar, optimističan, ali i mudar.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Arslan Bajramović

    29. ožujka 2022. at 16:37

    Ja sam isto razveden kao i vi a moja ex žena živi u Ninbergu sa mojim kćerkom koja ima 13 godina i željela bi sam i ja sretan da nadjem nekoga ko razmišlja kao i ja imam 45godina i radim privatno svaki dan, materijalno sam obezbijeđen i živim u Tuzli ,naravno bihvdacse upoznamo da vidimo da li to može funkcionirati moj broj je 062 858 548 Arslan Bajramović 457@gmail. čim možete me vidjeti na Viberu i mesengeru pa ako želite tu sam, sve najbolje od srca iz Tuzle pozz

  2. Andrija

    1. listopada 2022. at 6:23

    Pozz

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?