Interesi:
Intelektualni razvoj je moja `voda za piće`! Uvijek sam samostalno postizala sve svoje ciljeve, tako da se stalno razvijam kao profesionalac. Uživam baviti se sportom, posebno trčanjem i biciklizmom. Kada se bavim sportom, imam priliku opustiti se i napuniti baterije prije postizanja ciljeva koje sam si postavila. Obožavam plažu i kad imam slobodnog vremena, obično ga provodim vani. Definitivno nisam čuvar kuće!

Samoopis:
Rekao bih da u meni postoje potpuno suprotne karakterne osobine … S jedne strane – svrhovita sam, stroga i sposobna pronaći zajednički jezik. S druge strane, volim, razumijevam, brižna sam i nježna. Dajem sve od sebe da shvatim što osjećate i podržavam vas u trenucima sreće i tuge. Odana sam i strasna … senzualna privlačnost mi je vrlo važna! Mogu biti izvor inspiracije za svog budućeg voljenog muškarca – moći će pomicati planine, dostizati uspjeh i sreću pored mene. Ženska sam do srži!

Sara traži:
Čovjeka kojeg sam ovdje trebala naći … Dugo sam razmišljala o tome. Volio bih upoznati nekoga tko će biti sasvim dovoljan, ozbiljan i ambiciozan. Volila bih biti zajedno s neovisnim čovjekom, koji zna što želi i čini sve da postigne svoje ciljeve. Nadam se da će i moja buduća voljena osoba biti ljubav, razumijevanje i odana!

UKOLIKO ZELITE MOZETE ME DODATI NA FACEBOOK
https://www.facebook.com/sara.gnom.338

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Mihailo

    4. kolovoza 2021. at 15:02

    Javi se

  2. Jovo

    15. rujna 2021. at 12:36

    Ćao Sara javi se nećeš pogrešiti imamo dosta sličnog

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?