interesi:
Imam toliko interesa. Stoga ću vam rado ispričati o njima. Prije svega, volim sport i bavim se sportskim aktivnostima nekoliko puta tjedno. Siguran sam da je sport naša mladost, zdravlje i dobro raspoloženje. Volim putovati i istraživati ​​nove zemlje i ljude. Volim fotografirati i tako sam uzbuđena kada imam fotkanje. Također, ja sam model, ali to nije moja glavna djelatnost.

Samoopis:
Ja sam nasmijana i otvorena dama… Imam veliko srce i volim životinje. Također mogu reći da sam tolerantan i pristojan. Trudim se razumjeti ljude i u njima vidjeti samo dobro. Optimist sam i svim srcem uživam u ovom životu. Moj unutarnji svijet je dubok i zanimljiv… Prilično sam pametan, obiteljski orijentiran i znam što želim od ovog života… =)

Sara traži:
Teško je reći o svom savršenom muškarcu… Uvijek radije slušam svoje srce. Mislim da bi trebao biti ljubazan i pouzdan, s dobrim smislom za humor, samo bi trebao biti jednostavan čovjek kojem mogu dati svu svoju ljubav, brigu i podršku. Trebali bismo biti kao tim, kao dva krila da zajedno poletimo u svoje snove! Mislim da ću ga osjetiti i na daljinu… Jesi li ti moj savršeni muškarac, ?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


3 comments:

  1. oliver

    30. prosinca 2021. at 9:11

    volim da se upoznamo sreco

  2. Anonimno

    31. prosinca 2021. at 7:18

    Volio bih DA se javis

  3. Marko

    2. siječnja 2022. at 18:43

    Cao Sara ljepa si jako se mi svizas želijo bi te upoznat vidim da si jos slobodna I ja sam jos Slobodan I vrlo ozbilan Evo ti moj broj od vibera I nazovi
    +386-70-407-422 te cekam ako si ozbilnija

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?