Interesi:
Toliko je stvari u meni pomiješano kao u kutiji s iznenađenjima! Vodim aktivan stil života! Sportovi: fitness, trčanje, teretana. Volim plivati ​​i voziti bicikl, kuglati, prirodu, sunce, more itd. Uvijek pratim modu, stil i ljepotu, knjige, umjetnost, slike. Volim putovati, istraživati ​​nova mjesta i diviti se veličini i ljepoti prirode. Redovito pohađam edukacije i tečajeve vezane uz usavršavanje u području natječaja i javne nabave.

Samoopis:
Prihvaćam svaki aspekt svog života s ljubavlju i divljenjem! Ja sam draga, ljubazna, svrsishodna, simpatična i vesela osoba, za koju su marljivost i upornost sastavne karakterne osobine, te sam u stanju samouvjereno izdržati sve izazove. Za mene su moralne vrijednosti vrlo važne, one se temelje na ljubavi, časti i istini, dobroti prema ljudima i drugima i svijetu.

Sara traži:
Želiš li pravu vezu tako iskreno i snažno kao ja? Onda se moramo bolje upoznati. Ja sam žena od akcije, ne želim da si pišemo godinama! Želim da budemo zajedno što prije. Nemam posebnih zahtjeva za idealnim muškarcem s kojim bih voljela biti u vezi. Jedino što bih htjela napomenuti je da bih voljela da moj muškarac bude vjeran i predan, prilično ozbiljan i odgovoran. Dakle, moje srce je apsolutno otvoreno za muškarca koji će za mene postati poseban i voljen.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?