Interesi
Volim komunicirati s različitim ljudima i cijenim određenu razinu kulture i znanja kod ljudi. Tako volim i kulturna događanja, društvene aktivnosti, kazalište, koncerte, čitanje, putovanja. Održavam formu i uvijek sam aktivan i energičan. Također, strast mi je igrati šah.Uživam u dobrim razgovorima i putovanjima. Uživam u slasticama i volim ići u šetnju. Vjerujem da je najvažnije u životu imati Boga u srcu. Zaljubljenik sam u umjetnost, kulturu, dobre knjige. Uvijek se nadam najboljem u svakoj situaciji, ja sam stručnjak za pobjede, hehehe. Volim izazove, pa bi se moglo reći da nisam kao ostale djevojke. Volim se odijevati kao dama i za svaku priliku.

Licni Opis
Ja sam primamljiva mlada dama, vrlo strastvena, ali čvrsta i iskrena osobnost. Živim prema svojim idejama i uvjerenjima, ali nikad ne osuđujem druge, poštujem bilo koji životni stav. Vrlo sam simpatičan, mnogostran, svrhovit, ležeran, veseo i stvarno sam spreman preuzeti određeni rizik kako bih se čvrsto obvezao.Tražim muškarca koji se smiješi i voli biti uz mene, nekoga tko se ne boji izraziti svoje osjećaje, i kome uvijek mogu vjerovati, tko je uvijek spreman saslušati i imati mirne trenutke uz kavu u zoru da uvijek možemo voditi zanimljive razgovore.

Tražim
Pametni ste i privlačni i izvana i iznutra. Vi preuzimate kontrolu nad svojim životom i manje vjerujete u svoju sreću, a više u svoja djela. Ljubazni ste, puni razumijevanja, aktivni, društveni, strastveni, neovisni, hrabri, duhoviti i sposobni se snažno posvetiti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?