Interesi:
Fotografiranje, modeliranje, ples, kuhanje i putovanja. Volim plesati, glazbu, volim gledati televiziju, posebno kanal Discovery. Volim životinje i sanjam o tome da ću u budućnosti imati vrt cvijeća. Mislim da ljudi ne mogu živjeti bez prirode, bez svježeg zraka, zato se uvijek trudim hodati vani, može biti samo 20 minuta, ali znam da mi to podiže raspoloženje i ispunjava me energijom. Zdrav sam i uvijek vodim zdrav način života. Dobar sam kuhar i uvijek se trudim kuhati ukusno za sebe i svoje najbliže ljude. Putovanje mi je jedan od najvećih hobija, jednostavno je dosadno putovati sam, potreban mi je čovjek koji će me podržati i to ćemo raditi zajedno.

Samoopis:
Vrlo sam pozitivna! Volim život i život voli mene. Ja sam zraka sunca u mračnoj sobi. Vjerujem da će me pozitivno razmišljanje dovesti do cilja koji sam si postavila. Cilj mi je istinska ljubav i sretna obitelj … Ja sam dobra, ljubazna, draga i ponekad slaba mala žena koja traži brigu i beskrajnu ljubav. Ja sam jednostavna dama koja je odlučila pokušati potražiti i ovdje. Mislim da nisam iznimka – i ja želim biti sretna. Ja nisam anđeo, već prilično dobra dama. Napišite mi i bit ćete sigurni!

Segmedina traži:
Neka se moja želja ostvari! Želim upoznati osobu koja će mi postati najvažniji dio života. Biste li mi dali takav poklon? Moram osjetiti toplinu, ljubav, brigu i razumijevanje svog muškarca! Sa svoje strane obećavam da ću se sjećati i njegovati one prve osjećaje koji su nas spojili. Siguran sam da bismo oboje trebali održavati vezu i cvjetati! Siguran sam da su najbolje osobine u čovjeku dobrota, iskrenost i smisao za humor. Pa ste možda najbolji par za mene? Daj da osjetim!

UKOLIKO ŽELITE MOŽETE ME DODATI NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Brendon

    20. travnja 2021. at 21:06

    Trazim osobu

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?