Interesi
Volim komunicirati s različitim ljudima i cijenim određenu razinu kulture i znanja kod ljudi. Tako volim i kulturna događanja, društvene aktivnosti, kazalište, koncerte, čitanje, putovanja. Održavam formu i uvijek sam aktivan i energičan. Također, strast mi je igrati šah.Najviše od svega volim šetnje na svježem zraku… Prošećite poznatim ulicama i otkrijte nešto novo u njima. Također samo volim sjediti u prirodi i čitati knjige ili se samo diviti prirodi. Naravno, to sa svojim voljenim muškarcem bit će još ugodnije, ali za sada sam sama… Hoćeš li pristati na takve šetnje sa mnom?

Licni Opis
Ja sam primamljiva mlada dama, vrlo strastvena, ali čvrsta i iskrena osobnost. Živim prema svojim idejama i uvjerenjima, ali nikada ne osuđujem druge, poštujem bilo koji životni stav. Vrlo sam simpatičan, mnogostran, svrhovit, ležeran, veseo i stvarno sam spreman preuzeti određeni rizik kako bih se čvrsto obvezao.Vrlo sam senzualna, nježna i suptilna priroda. Ja sam poput cvijeta koji se polako otvara i njegov miris ispunjava cijeli prostor. Ispunit ću te sobom. Poželjet ćeš popiti moj slatki nektar do dna. Siguran sam da ćete biti zadovoljni mojim slatkim retrookusom (ili okusom).

Tražim
Pametni ste i privlačni i izvana i iznutra. Vi preuzimate kontrolu nad svojim životom i manje vjerujete u svoju sreću, a više u svoja djela. Ljubazni ste, puni razumijevanja, aktivni, društveni, strastveni, neovisni, hrabri, duhoviti i sposobni se snažno posvetiti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


One comment:

  1. Fadil

    22. prosinca 2023. at 3:16

    Cao Selma zelim te upoznati jasam ono sto ti trazis javise lijep pozdrav iz Sarajeva

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?