Interesi:
Život je stvoren da u njemu uživam, pa se trudim to raditi punim plućima. Iako je moja profesija prilično ozbiljna, bavim se aktivnim životnim stilom. U slobodno vrijeme uvijek pokušavam naći minutu za sport i ples. Od vrlo ranih godina moji su se roditelji kultivirali u mojoj ljubavi prema umjetnosti i pjevanju. Bavim se jednostavnim uživanjima – šetnjom parkom, putovanjima i fotografiranjem.

Samoopis:
Moja osobnost je poput dvije strane medalje. S jedne strane sam anđeo, s druge sam zavodljivi vampir. Ali bez brige, biram prave životne trenutke kako bih iskoristio ove dvije moje strane!))) Mogu biti pun ljubavi, motivirajući i podržavajući, uvijek ću pružiti ruku pomoći svojoj obitelji i prijateljima. Ženstvena sam, seksualna i pametna, jer veliku pažnju posvećujem samoobrazovanju i razvoju. Uživam osjećati seksualnost u sebi, ali istovremeno je i učiniti dom ugodnim i jedna od stvari koju uživam raditi.

Selmana traži:
Važno mi je biti s čovjekom koji ima određene ciljeve i voli ih postići. Moja buduća voljena definitivno mora biti jaka, jer kad je žena moralno i fizički jača od svog muškarca – tom je spoju suđeno da propadne. Želim biti slaba djevojka u zagrljaju svog snažnog muškarca, onog, koji će me uvijek biti spreman zagrliti i zaštititi. Nadam se da ću biti s nekim, tko ima um širokog opsega, tko je znatiželjan i gladan života punog sreće i ljubavi.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA FACEBOOK:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?