Interesi:
Zaista volim sve vezano za ljepotu, završila sam mnogo tečajeva, volim i crtati, završila sam školu likovnih umjetnosti. Volim plesati kod kuće uz glazbu, čak i plešem kad kuham. Da! Kuham i stvarno to volim raditi, nisam se zamišljala kao princeza. Zaista volim kućni život, volim opremati udobnost u kući i volim kad kuća ukusno miriše

Samoopis:
Mnogi me ljudi nazivaju seksualnom bombom, ali ovo je samo izgled. Da, naravno, vrlo sam strastvena žena, ali prije svega, vrlo sam nježna i privržena žena koja traži ljubav. Mogu iskreno voljeti sve na svijetu, bitno mi je da mogu vjerovati svom čovjeku. Ja sam vrlo otvorena osoba i jednostavna, za mene je sreća u detaljima i svaki dan živim kao posljednji. Želim biti najsjajnija iskra samo za svog muškarca!

Sevleta traži:
Ovdje sam jer vjerujem u ljubav i pravo čudo. Da, i dalje vjerujem u bajke i vjerujem da možeš cijeloga života voljeti samo jednu osobu do groba. Važno mi je da moj čovjek bude jak, mudar i ljubazan. U principu cijenim dobrotu u ljudima. Želim da me čuvam i njegujem poput nježnog cvijeta. Ja sam najnježniji cvijet, želite li ga provjeriti?

UKOLIKO ZELITE MOZETE ME DODATI NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?