Interesi:
Uživam u slasnim kuhinjama, pjevajući i slušajući glazbu. Volim šetati, putovati, provoditi vrijeme s prijateljima, ići u kupovinu, putovati, naporno trenirati kako bih svoje tijelo učinilo savršenim i sigurno jesti zdravu hranu, opuštajući se u SPA-u, ali istodobno trošiti više vremena na trening, razvoj i obogaćivanje mentalne vještine i moje perspektive dobivanje stalno novih znanja i iskustava.

Samoopis:
Vrlo sam optimistična i vedra dama. Moji prijatelji kažu da sam jako radosna, pozitivna, otvorena srca, ljubazna, dobrotvorna. Jako sam radosna, svrhovita, iskrena, aktivna i volim osobu. Volim pozitivne i zanimljive ljude. Najbolje zadovoljstvo i gotovo maksimalno zadovoljstvo dobivam kad mi se snovi ostvare, kad se nasmiješim, komuniciram sa zanimljivim, mnogostranim i ugodnim ljudima

Semiha traži:
Volim ciljno orijentirane i neovisne muškarce s aktivnom životnom pozicijom koji su također inicijativni i džentlmen. Poštujem muškarce koji su sami postigli sve u životu i koji su jako strastveni u životu i ljubavi.
UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?