Interesi:
Volim čitati različite književne žanrove – volim i književne vijesti i okušati se kao autor. Želim pronaći muškarca koji će mi biti najbolji prijatelj i koji će me moći voljeti i razumjeti. U svom životu mora imati ciljeve i znati što želi. Želim da on ima smisla za humor i optimističan pogled na život.

Samoopis:
Šarmantna sam dama s puno iskri u sebi, dama sam koja posjeduje osobine poput energije, svrhovitosti, pristojnosti, genijalnosti i težnje za samorazvojem. Volim se držati za ruke i maziti se, romantične večere uz svijeće i duge šetnje pod zvijezdama. Ljudi kažu da sam otvorena, radosna osoba i uvijek spremna pomoći. Moji su interesi slikanje, književnost, volim čitati povijest različitih zemalja, volim učiti i samoobrazovati se na ovaj način.

Semiha traži:
Tražim da upoznam zanimljivog i ljubaznog muškarca. Želim biti sretna i usrećiti osobu koju volim. Voljela bih upoznati inteligentnog, ljubaznog muškarca koji će poštovati mene i moje želje. Voljan sam pronaći zanimljivog, iskrenog, pažljivog, ljubavnog i brižnog muškarca koji želi stvoriti ujedinjenu i prijateljsku obitelj. Želim pronaći svog čovjeka, tog čovjeka od tisuću, samo mog i jednog !!

UKOLIKO ZELITE MMOZETE ME DOATI NA FACEBOOK PROFIL:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. ale

    18. siječnja 2021. at 11:10

    Zdravo,da vam se pokušam javiti.Iz Tuzle sam 56 god,slobodan,nisam se ženio,skroman, usamljen.Tražim poznanstvo radi poznanstva i veze.Ako budeš zainteresovana za moje javljanje piši mi.lijep pozdrav

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?