interesi:
Unaprjeđujem svoju ženstvenu stranu i zdravlje u jogi, uživam u čitanju, kuhanju i oblačenju haljina!Imam vrlo neobičan hobi za krhku damu. Bavim se tajlandskim boksom. Tajlandski boks nazivaju umijećem osam udova jer dopušta udarce rukama, nogama, koljenima i laktovima. Zašto sam se odlučio na to? Pa za početak, sa strane izgleda jako lijepo, pogotovo kad to radi gospođa. Također pomaže da se dobije snažno i okretno tijelo. Vještine tajlandskog boksa su stvari koje mogu pomoći u opasnim situacijama na ulici.

Samoopis:
Ja sam nježan i nježan cvijet. Ujedno sam vrlo mirna, prizemljena žena, iskrena i nježna. Mrzim laži i nepristojnost i obožavam smiješne ljude koji vole činiti stvari jednostavnim i uživati ​​u svakom trenutku, svakoj šalici čaja i svakoj minuti provedenoj s voljenom osobom. Jako sam ovisna, kad se zaljubim trebat će mi svog muškarca 24/7, ali u isto vrijeme dat ću mu slobodno vrijeme i mogućnost za njegove hobije, razvoj i sl. Sigurna sam da ću biti dobra djevojka! Mogu voljeti duboko i iskreno zato sam tako dugo čuvao svoje srce! Nadam se da ću ovdje upoznati svog Čovjeka!

Anastasiya traži:
Želim ovdje upoznati svog čovjeka! Voljela bih podijeliti svoj život s čovjekom koji je dobrodušan i iskren prema meni. Voli sport, finu hranu, traži ozbiljne veze i kao ja!

UKOLIKO ZELITE DDOAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Maksym

    6. veljače 2022. at 11:12

    Привет

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?