interesi:
Moj glavni interes je psihologija. Jako volim čitati knjige, članke i gledati filmove vezane uz ovu temu. Volim čitati i umjetničke knjige, ići u kino i šetati do parka, pogotovo ako je proljeće. Jako volim posjećivati ​​muzeje i izložbe, pa sam nekoliko puta posjetio neke galerije u svom gradu. Svestrana sam osoba i volim naučiti nešto novo za sebe.

Samoopis:
Moja narav je vrlo emotivna, ponekad i nagla. Lako zapalim, ali i brzo zaboravim pritužbe i idem na pomirenje. Ja sam od onih ljudi koji se ne mogu dugo ljutiti i time skupljati negativne emocije u sebi. Vrlo sam vesela i svrsishodna osoba, tako da ostvarujem svoje ciljeve. Ekstrovertna sam, volim komunicirati s ljudima i učiti nešto novo. Zabavna sam i imam dobar smisao za humor, pa mogu slobodno reći da sam duša društva. Također uspostavljam dobar kontakt s novim ljudima i brzo se mogu pridružiti novom timu. Zaista cijenim razumijevanje i odgovorne ljude.

Slađana traži:
Moj idealan muškarac je muškarac koji će me voljeti, cijeniti i poštovati. On mora biti pošten, predan i samodostatan, kao i ja. Također je vrlo važno da bude ljubazan, otvoren, s dobrim smislom za humor i pozitivnim stavom prema životu. Možda će napraviti neka mala iznenađenja koja će me oduševiti i još više usrećiti. Moj muškarac će podržavati moje hobije i pothvate, kao i poštovati moj izbor i put koji ću izabrati. Čovjek pun ljubavi nikada neće uvrijediti svoju voljenu ženu niti podići ruku na nju.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?