Interesi
Vez, vožnja automobila, priroda, putovanja.Volim pomagati drugima, zato sam odlučio biti kiropraktičar. Vrlo sam osjetljiv, mogu osjetiti vaše tijelo, pa čak i vaše raspoloženje. Vrlo sam ljubazan i nikada vas neću odbiti. Ja sam mudra, zrela, smirena i mogu biti poslušna svom muškarcu. Nije me briga za materijalne stvari. Imam dobar posao. Nedostaje mi samo ljubav. VoliLA sam jednom u životu i sada želim voljeti do kraja života.

Licni Opis
Volim brinuti o sebi i svom tijelu i trudim se izgledati prirodno. Želim znati više o vama i vašoj kulturi kako bih vam se mogao prilagoditi i usrećiti vas. Siguran sam da oboje nismo savršeni i trebamo vremena i želje da naša veza funkcionira. Ali kako bi moglo biti drugačije? Smiren sam i uvijek pun poštovanja. Govorim što mislim, nikad ne lažem i ne skrivam osjećaje. U svakodnevnom životu sam romantična i privržena i uvijek pokušavam pronaći trenutak da pokažem svoje osjećaje.

Tražim
Tražim ljubav i dugoročne veze. Mislite li da ovo možemo naći zajedno? Za početak želim reći nešto više o sebi. Želim pronaći ozbiljnu i dobru osobu i prihvatiti je onakvu kakva jest. Razumijem da se možda ne želiš preseliti u moju zemlju, pa ti želim reći da ću biti spreman preseliti se s tobom, ako oboje to želimo. Jer ne želim imati vezu na daljinu. Volim biti blizu svog partnera i započeti dan zagrljajima i poljupcima.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Mido

    11. prosinca 2023. at 19:36

    Pozdrav

  2. Predrag

    15. prosinca 2023. at 13:08

    cao Slavice moje ime je Predrag,ako zelis da se cujmo moj broj je 0612826188

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?