Interesi:
Više volim ekstremnije i neobičnije hobije. Pogotovo jahanje, smatram ga vrlo romantičnim. Zahvaljujući stalnom treningu, osjećam se samouvjereno u vožnji. Postoji vrlo važan dio mog života, zahvaljujući kojem imam nove hobije. Zahvaljujući zemljama istoka i njihovim beskrajnim plažama – zavoljela sam surfanje. Zahvaljujući Europi – zaljubio sam se u talijansku kuhinju, zahvaljujući Americi – shvatio sam što znači biti istinski slobodan.

Samoopis:
Mogu se nazvati praktičnom osobom. Pobornik sam ideje da sve u životu treba maksimalno pojednostaviti. Život ionako nije laka stvar. Uostalom, zamislite što bi se dogodilo da niste trošili vrijeme na takve gluposti kao što su ogorčenost, ljutnja, podcjenjivanje i tako dalje? Mislim da bi svi bili puno sretniji. Moj najdraži stih i životni moto je stih Rudyarda Kiplinga – Oh, ako si miran, a ne na gubitku. U njemu pronalazim sebe. Koje je tvoje pravilo u životu?

Slobodanka trazi
Razumijem da ništa nije savršeno. U skladu s tim, potreban je golem rad na svakom odnosu. Stoga sada mogu reći samo o svojim preferencijama. Htjela bih ovdje upoznati muškarca, i to muškarca, a ne dječaka koji je nesiguran u životu, koji ne zna što hoće. Tko razumije da je on glavni u vezi, ne boji se reći čvrsto ne i postaviti svoju ženu na njezino mjesto u pravom trenutku. Odnosno, čovjek sa šipkom. Također, smisao za humor mi je jako bitan. Mislim da se iz prve linije komunikacije osjeti je li osoba tvoja ili nije. Stoga će mi biti drago vidjeti poruku od vas.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


One comment:

  1. Anonimno

    11. rujna 2023. at 5:24

    Pozdrav javi te se

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?