O MENI

Samouvjerena sam i svrsishodna. Smatram se jakom osobnošću, ali ponekad imam goruću želju da budem slab. Lagana sam osoba i ljudi se osjećaju ugodno sa mnom. Filozofija je moj hobi konj i ako sam u dobrom duhu volim debatirati i slušati tuđa mišljenja.

INTERESI

Zanima me sve novo i ne bojim se promjena. Jako se zanimam za psihologiju, glazbu, povijest i kulture. Vrlo sam aktivna osoba. Kako uvijek volim podučavati nešto novo nakon što dobijem vozačku dozvolu, dobro sam u engleskom. Tko zna što će biti sljedeći korak? Jako sam zainteresiran za komunikaciju s različitim ljudima u različitim situacijama i veliko mi je zadovoljstvo upoznati novu osobu. Jako me zanima i moje zanimanje.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Jesi li ti Mars, Bog rata, hrabar, ali bezdušan i hladan? Onda oprosti, ali ja nisam tvoja dama. Jesi li ti Phoebus, bog sunca, lijep, ali te ostavlja samog u tamnim noćima? Onda prođite, molim vas. Jeste li muškarac, smrtno ljudsko biće, ali samouvjeren i snažan, koji se usuđuje prijeći ocean svojoj dami? Onda si tu, tamo gdje te tražim i samo za tebe. Iskreni ste, pravi ste. Prijatelj, muž, ljubavnik. Imate desetke opisa, ali samo jedno lice – lice koje želim vidjeti iz dana u dan za vječnost. Znaš da ja ne želim borilačku navijaču, nego pristašu za svoju dušu, jer ljubav ne možemo računati u novcu – brojimo je u zagrljajima i poljupcima. Iz čega proizlazi još jedna tvoja kvaliteta – želim ti da budeš strastven i senzualan. Znate zašto, zar ne? Pišite mi i naći ćete odgovor.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


5 comments:

 1. Anonimno

  10. svibnja 2022. at 4:15

  Ćao lepotice veliki pozdrav iz Beograd

 2. Dušan

  18. rujna 2022. at 10:58

  Javise lepotice

 3. Goran

  3. listopada 2022. at 16:54

  Ćao život je čudo i iznenađenje svaki dan,pozdrav

 4. Braco

  19. prosinca 2022. at 20:21

  Hallo javi se… Lp

 5. Denis Pupovic

  15. veljače 2023. at 22:06

  Ti si prelejpa kao lutkica ❤️ ???? ♥️ ????

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?