Interesi
Volim putovati i voditi aktivan način života. Kao što rekoh, nikad ne sjedim mirno. Volim provoditi vrijeme u prirodi. To može biti piknik s prijateljima ili vožnja biciklom vani. Mogu kuhati. Dobra sam u kuhanju od kad sam bila tinejdžerica. Moja me baka naučila kuhati jela s ljubavlju! Volim kuhati za nekoga, iznenaditi svojim jelima, nadam se da ću uskoro kuhati za svog dragog muškarca.

Licni Opis
Tko sam ja? Ja sam privlačna dama koja zna što želi od svog života. Smirene sam osobnosti, ali nikad ne sjedim mirno. Ja sam dizajner interijera i volim svoje zanimanje! Zahvaljujući svom radu mogu ostvariti sve svoje izvanredne ideje jer sam izuzetna i vrlo zanimljiva osoba! Ja sam ona dama koja je šarmantna u svakom trenutku jer ljepota je u jednostavnim stvarima. Ja sam izazovna i volim nositi provokativnu odjeću i visoke potpetice, što me čini još samopouzdanijom.

Tražim
Trebam pravog muškarca uz kojeg se osjećam kao prava i nježna žena. Veze su svakodnevni posao obje strane, ali to je omiljeni posao. Tražim nekoga da se međusobno podupiremo i inspiriramo. Moj muškarac mora znati što želi od svog života, a ja ću ga samo podržati u svim njegovim nastojanjima i teškim trenucima. Želiš li biti taj čovjek?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?